10 октомври, 2010

Знаци

Бях споменала, че скоро ще си правя списък, от онези важните за бъдещето. Къде ще съм, какво ще правя... И други такива подробности.
Все още никаква идея нямам къде ще бъда и какво ще правя, но по случайност май ще мога да пренеса действията от книгата в реалния свят и то не къде да е, а във Франция и Белгия. Така се случи, че докато си правех презентацията по математика отидох в Уикипедия и видях снимка на замъка Бельой. Замислих се, какво ли би било ако именно той е моят замък Валънтайн и ето ти идеята. Намерих доста градове в Белгия и Франция, а и няколко в Полша, където да се развива действието. Само трябва да ги заместя с онези, които бях измислила, за да се връзват с посоките и готово.
Идеята за бъдещето (да, зная колко нелепо ще прозвучи), но си мислех, че може би ще ми хареса да уча във Франция след 12-ти клас. Разбира се, трябва да понауча малко френски, а няма да е никак лесно. Също трябва да разпитам за специалности, университети, изпити и всякакви такива детайли, които могат да се окажат проблем. И засега е само идея, но да видим до къде ще стигна. Като узная подробности ще пиша пак. :)

p.s. Това е вдъхновяващата снимка. Идеалното място. Остава да си намеря истински водопад, зад който има пещера и... Адското! ^^

Няма коментари: