08 ноември, 2011

Целувка ?

Започнах да пиша нещичко, но вероятно ще го довърша утре и тогава ще го пусна. Пък не мога без да пиша днес, защото ми беше някак си хубав и забавен ден.
Още от звъненето на алармата установих, че съм сънувала нещо адски сладурско, към което не успях да се върна. Лежах си в леглото и си приказвах с някакво момче. Такова едно хубавко, русичко. Не, че го познавам, но си говорихме нещо и после ме гушкаше, докато заспивах. Май.
Взех и да разбирам от немски, че дори и на дъската да пиша изречения, при това верни. Нищо, че с географията съвсем се скарах.
И да, ценно, безценно. Защо пък да не е като разходка в увеселителен парк? До момента, в който не е. Няма значение, разсъждавам си.
Пък утре ще изглеждам като изкарана от някоя фантазия, при това не моя. И то не за друго, а защото ни искат с пълна униформа на училище и смятам да си припомня колко удобно е да се ходи с токчета и пола. Добавям бяла риза и зелено шалче. И целувка?
Мушето знае какво имам предвид. Стискаме палци сега, ама много. След мъничко отивам пак да сънувам. И да, с такива сънища не мисля, че ми трябва реалност. Освен ако тя не включва тъмен ангел, приглушена светлина и музика. Това всъщност е част от онова написаното, което ще довърша утре.

Няма коментари: