14 януари, 2012

cleaning (or messing) up

От всичкото подреждане си изнамерих прочутото листче с пожелания за миналата година. Написано с лилав химикал и цели 11 желания, от които единствено издаването на книгата не се е сбъднало все още. Мога да бъда доволна от написаните си тогава желания и това, че са се сбъднали.
Пък снощи имах мъничко вдъхновение, преди да заспя: "Луната тази вечер е прекрасна. Ако някой ден си имам огромна къща, вероятно ще има прозорци и по тавана, за да мога да наблюдавам нощното небе преди да заспя."
Смятам самичка да си измайсторя календар за 2012 с мои си картинки и места за писане. Защото обичам да си отбелязвам хубавите дни със слънчица вдъхновяващи думички, които само на мен да казват, че деня е бил незабравим.
Свалих си коледните лампички от стаята и ги прибрах в една от многото кутии, приготвени за догодина. С мисълта, че догодина ще пропътуват доста километри, преди да бъдат закачени и оставени да светят цяла нощ. Знам, неспасяем случай на сладникавост съм. Идея си нямате колко ми е богато въображението в момента, докато си представям как ще си окачам лампичките в стаята. И как хубавко ще светят.
Установих, че имам повече кутии, отколкото неща, които да сложа в тях. И трябва съвсем скоро да си харесам рокля за бала, обувки и каквото още там има за харесване, че в последния момент не се знае ще може ли да ми се угоди на капризите. xD

Няма коментари: