23 януари, 2013

Another sleepless night, huh?
Well, what's new around here... Except that I'm still an idiot. I bet when my destiny was created, someone messed it up. I mean... Какъв е шанса да е същия актьор от онзи филм от онази все още лятна вечер? Едно на милион ми звучи добре.
I'm not that special. Не побърквам, не променям света... Връщам се обратно сред любимия ми списък с грешки и... you know the story.
I kinda have a lot to say, but here is not the place.

4 коментара:

Millita каза...

за бой си. бебета панди да те налагат по твърдоглавата прекрасна главица! докато сама не се приемеш за това, което искаш да си, никой няма да те приеме така.. и сцените ще се повтарят, докато не си научиш урочето. нали знаеш - ако сам не се обичаш, не очаквай от другите да го правят. осъзнай какво невероятно същество си най-после. осъзнай колко много магия имаш в себе си! и бтв - грешки не съществуват. независимо какво става - винаги си права! защото знам, че следваш сърцето си. а то знае най-добре. винаги! (намръщенипухкавимечки)

`Ем каза...

хах, очевидно I am the only person who can love me right xD
просто хората около мен отказват да ми съдействат, колкото и да си вярвам.
Гуш юуу!!

Millita каза...

Не си се натренирала достатъчно. Има лек ехо ефект. :D Когато се заобожаваш и заобожаваш и тях "необожаващи теб", те почват да те обожават. Пълен парадокс е. Но мисля, че при теб разминавката идва от сбъркана гледна точка. Хората не реагират както ние бихме реагирали спрямо тях, което не значи че не ни обичат, просто имат други начини за изразяване. + че не забравяй, че всеки човек дава най-доброто от себе си в дадения момент.. и каквото и да прави целта му е самия той да се почувства по-добре.. както и ти би направила за себе си. Не сме перфектни, но пък точно там ни е съвършенството. И затова си заслужава да ги обичаш такива, бъгнати.. те не са виновни, че живота е устроен така. :D (hugs)

`Ем каза...

You are a crazy person and I love you! <3