19 септември, 2013

corrupted mind of mine

Проклета меланхолия от ден без кафе и липса на вдъхновение! Срамота! Да прекарам два страхотни дни и да нямам настроението точно, когато имам времето да пиша за тях. Нищо, ние си знаем как винаги се стои до 5, независимо дали сме малки и си измисляме нови истории тип Дама Пика или пием мента и не можем да измислим едно проклето име. В наша защита държа да отбележа, че толкова страхотен герой досега не съм измисляла. А той е и толкова епичен, че не е измислен напълно, затова името ще почака. Важното е, че както и да го нарека, тя се сеща за кого говоря.
Ах, нетърпеливо мое сестриче... Нямам търпение да мине тази седмица, да дойде другата и да се гушкаме по цял ден, докато ми разказваш за всичките нови неща, които ти се случват. И ще те науча как се прави кафе. Или поне 3 в 1. После с чаша кафе за мен и топъл шоколад за теб, ще стоим на терасата, гушнати и завити в одеяло и ще си говорим с часове за живота от нещата.
Нямам търпение, а тишината и спокойствието толкова ми харесват. Има невероятно очарование в това да си далеч. Странните няколко дни приключиха.
И продължаваме да си пускаме перверзни песни, които побъркват. (Simon Curtis - Flesh)
I know it's a funny question for me to ask, but I'm not sure if I want to go back and even if you want me to be back. That silence drives me crazy when I think of it. When you push someone away just a little, he usually makes the effort of coming back and wanting you a little more, proving that he cares. I wish it were the case but I'm never that lucky. At least I've got Simon Curtis and Tita to cheer me up till the end of the week.

3 коментара:

Lollidella каза...

Да, тотално се нуждаехме от малко защита за това какво се случва в главите ни. И да, името не е важно, важно е, че наистина успя да ме накараш да се влюбя в него още преди дори да е доизмислен... е не, че аз се влюбвам трудно в толкова епични герои, но все пак.... <3

И искам да ти кажа, че тази наша меланхолия е просто иронична и ... взаимна? Прекалено взаимна дори.. нуждаем се още от тази сюрреалистични фантасмагории, които просто ни карат да се смеем от сърце и не ни разрешават да спим, докато те не решат да ни пуснат в лека просъница.
Не знам какво говоря вече дори... но е красиво, когато съм сигурна, че си ме разбрала точно по начина, по който трябва.

`Ем каза...

Хубаво е и мисля, че е от ментата. Или от захладняващото време. Трябва ни още. Лудост ни трябва и мента. И епични герои най-вече.
Обещах, че ще си дам шанс на тъмната страна, така че готви се за още такава музика и меланхоличност след нея. Пък после ще си изповядваме греховете и каквото стане. Поне в ада е топло :D

Lollidella каза...

Хаха, не само ще е топло, ами ще си го и делим този ад. :Д Поне като ще сме грешни, да сме заедно :Д

О, да... мента, самърсби.. все тая, ще ни даде нужния тласък за каквото ни очаква.

We've got souls for sale... so, we just have to do it! :D I think?